Рак шлунка: їжа як фактор захисту

11

Здоров’я справді починається з тарілки. Свіжі дослідження довели: дієта з акцентом на рослинні продукти може значно знизити ризик раку шлунка та інших видів онкології.

Щороку близько 14 500 жителів Німеччини стикаються з діагнозом раку шлунка. Однак вчені знаходять способи зменшити цей ризик – і потужність у цьому списку – це ключове місце. Згідно з великим дослідженням за участю майже 80 000 людей у ​​Північній Америці, відмова м’яса може зменшити ймовірність раку шлунка до 45%, повідомляє Echo24.De.

Що важливо запам’ятати

Незважаючи на обнадійливі числа, вчені ще не можуть встановити прямі причинно -наслідкові стосунки. Цілком ймовірно, що вегетаріанці в цілому ведуть здоровий спосіб життя. Тим не менш, зв’язок між рослинною дієтою та зменшенням ризиків онкології очевидний.

Читайте також:  ТОП-5 продуктів для підтримки жіночого здоров’я!

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я