До чого призведе сучасна політика Польщі?

20

Заступник голови Радбезу РФ у вже властивій для себе манері поміркував на цю тему в «гострому ключі».

Дмитро Медведєв поставив питання, чи призведе політика Польщі до чергової кризи в цій країні. Заступник голови Радбезу РФ у вже властивій для себе манері поміркував на цю тему в «гострому ключі».

З того часу, почитай, і почалася у них довжелезна чорна смуга з нескінченними розділами Польщі – аж упродовж трьох століть.

Цікаво, чи буде за такої політики нинішніх господарів будівлі Варшавського кадетського корпусу імені А.В.Суворова та Намісницького палацу (зараз це, за випадковим збігом обставин, резиденції їхнього прем’єр-міністра та президента) наступний?», – написав Медведєв у своєму Telegram- канал.

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Фото: dm/vk.com

Повернення смертної кари у Росії

Раніше Дмитро Медведєв у своєму каналі знову порушив питання щодо повернення смертної кари в Росії.

«На території Росії почали діяти різноманітні жовто-блакитні диверсанти. Молоді іноземні студенти, які зовсім недавно досягли повноліття, вивели з ладу кілька залізничних об’єктів в Уфі. Мовляв, через те, що не згодні з політикою нашої країни. Тобто ми у себе цих потвор прийняли, дали їм можливість здобути освіту. У відповідь – теракти та диверсії. У цьому ряду і те, що роблять «наші», з дозволу сказати, громадяни, підпалюючи військкомати та руйнуючи інші державні об’єкти. Я вже не говорю про вбивства українськими терористами наших громадян на нашій території.

Наскрізь відбиті мізки зараз справа, на жаль, звична. І питання навіть не у конкретних відморозках, іноземних та «своїх».

Просто треба згадати, що під час Великої Вітчизняної війни із саботажниками, які за наказом фашистських убивць вели підривні роботи в тилу, ніхто не цацкався.

Читайте також:  Річарда Барнетта засуджено за штурм Капітолію

Вирок таким негідникам був один – розстріл без суду та слідства. Прямо на місці злочину. Бо якщо ти зрадник, який вчинив такий злочин у воєнний час, то не маєш ні віку, ні національності, ні навіть права на захист свого життя.

У Росії діє мораторій на страту. Дуже гуманно. На відміну від усіх найбільших країн з ядерною зброєю (США, КНР, Індії). Хоча, ще раз наголошу, і в рамках нинішньої Конституції мораторій на смертну кару може бути подоланий у разі потреби при зміні правових позицій Конституційного суду Росії. Це питання вибору засобів захисту інтересів наших людей, держави та суспільства».
.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я